Sköt om ledernas hälsa hos din hund, på ett naturligt sätt
Artros sänker livskvaliteten

Artros hos hundar är en ytterst vanlig och tråkigåkomma. Artrosen uppstår då ledbrosket sönderfaller snabbare än det hinnerrepareras. Med tiden skadas och slits ledbrosket, vilket leder tillinflammation i leden. Det i sin tur kan göra att leden blir varm och svullenoch orsaka hälta och smärta i olika grad, beroende på hur allvarlig artrosenär.

Artros är en vanlig åkomma hos hundar. Ny forskningvisar att: 

* Uppskattningsvis var femte hund i Finland, dvs. drygt 120 000 individer, lider av olika typer av ledbesvär.

* 65 % av alla 7–11-åriga hundar lider i någon grad av ledinflammation.  Artros drabbar 20 % av alla hundar över ett års ålder. Det är med andra ord inte bara ett besvär som drabbar gamla hundar.

* Enligt vissa uppskattningar lider upp till 75 % av alla hundar av artros eller ledbesvär någon gång under sitt liv.

Artros upptäcks oftast i höft-, armbågs-, has- ellerknäleden. Artrosen kan bero på åldersrelaterat slitage men en bakomliggandefaktor kan också vara ärftlighet, skadetrauma eller långvarig belastning.

Artros är en smärtsam, kronisk sjukdom som än så längesaknar botemedel. Men symtomen går att mildra och sjukdomens framfart går attbromsa med hjälp av rätt slags behandling.

De vanligast förekommande fodertillskotten mot artrosär bl.a. msm, glukosamin, kondroitinsulfat, nypon, ingefära, gurkmeja, boswelliasamt kollagener.

Tillgång till viktiga näringsämnen i tillräcklig mängdkan också förebygga ledbesvär vid till exempel en ökad ansträngningsnivå.

Testimonials

Gurkmeja är super :)

Hjälpte min älskling att må bättre :)

Gurkmeja pulver / 500 G

Johanna N.

Joint Buddy

Har inte hunnit ge hundarna den i många dagar men märker redan att tiken rör sig bättre och hoppas på ytterligare förbättringar :)

Joint Buddy 500 g hundrar

Maja L.

Joint Buddy

Perfekt till min foderallergiska hund med atros!

Joint Buddy 1,5 kg

Johanna H.

Bra för lederna

Använder denna till både häst och hund. Upplever att de mår bra av den.

Joint Buddy 1,5 kg

Annette L.